Saturday, July 20, 2024

Hvad er Messe.nu

Visionen rundt messe.nu er at samle information om messer og det at deltage i messer. Det er ikke en side for besøgende men for iværksætter og andre virksomheder der ønsker at deltage i messer.

Hvem står bag messe.nu.

Det er mig, Andre Kofod. Jeg har været iværksætter siden jeg startet min første virksomhed da jeg var 19 år. Siden da har jeg haft firmaer i Danmark og Norge. Vi har ofte brugt messer for at komme ud til nye kunder og med stor succes. Når jeg derfor ville tage virksomheden ud til nye kundegrupper, måtte jeg se igennem alle messearrangørers websider for at finde de messer der passet for os. Derfor har jeg taget initiativ til at samle alle messer på et sted.  Følg mig gerne på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/andrekofod/

Messe.nu er specielt dedikeret til iværksætter, for at hjælpe dem ud til sine kunder.

Skriv gerne til mig på info@messe.nu med gode forslag til hvordan vi bedre kan servicere jer så i får den største vækst i jeres firma.

Advertising
[td_block_12 category_id=”26″ custom_title=”Blog”]