Hvad er Messe.nu

Visionen rundt messe.nu er at samle information om messer og det at deltage i messer. Det er ikke en side for besøgende men for iværksætter og andre virksomheder der ønsker at deltage i messer.

Hvem står bag messe.nu.

Det er mig, Andre Kofod. Jeg har været iværksætter siden jeg startet min første virksomhed da jeg var 19 år. Siden da har jeg haft firmaer i Danmark og Norge. Vi har ofte brugt messer for at komme ud til nye kunder og med stor succes. Når jeg derfor ville tage virksomheden ud til nye kundegrupper, måtte jeg se igennem alle messearrangørers websider for at finde de messer der passet for os. Derfor har jeg taget initiativ til at samle alle messer på et sted.  Følg mig gerne på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/andrekofod/

Messe.nu er specielt dedikeret til iværksætter, for at hjælpe dem ud til sine kunder.

Skriv gerne til mig på info@messe.nu med gode forslag til hvordan vi bedre kan servicere jer så i får den største vækst i jeres firma.

Blog

Vær unik og styrk din forretning

Der bliver stillet skarpt på at skille sig ud og være unik, når Formland åbner dørene til fire messedage i MCH Messecenter Herning 30. januar-2. februar. Foruden at hente inspiration blandt messens mange udstillere,...

Det moderne hjem nyfortolkes på Formland

Designere, nye spirende talenter, indkøbere og leverandører sætter igen hinanden stævne i MCH Messecenter Herning, når Formland til foråret åbner dørene for 72. gang. Det bliver traditionen tro fire...

Bæredygtighed og økologi i fuldt flor på Foodexpo

Bæredygtighed og økologi fylder stadig mere i de professionelle køkkener og på danskernes tallerkener, og som en helt naturlig følge er der derfor også stor fokus på området, når Nordens største fødevaremesse,...

Formland stiller skarpt på bæredygtigt design

Kan design forenes med omtanke for kloden, klimaet og miljøet? Svaret er ja, og det stiller Formland skarpt på, når interiør- og designmessen til efteråret inviterer branchen inden for i det inspirerende...

Hvilken messe passer bedst for min virksomhed?

Hvilken messe passer bedst for min virksomhed? En messe er kort fortalt et arrangement som laver kontakt mellem en kundegruppe og det dertil passende produkt eller service. Derfor er det vigtigt at man vælger den...