Hvad er Messe.nu

Visionen rundt messe.nu er at samle information om messer og det at deltage i messer. Det er ikke en side for besøgende men for iværksætter og andre virksomheder der ønsker at deltage i messer.

Hvem står bag messe.nu.

Det er mig, Andre Kofod. Jeg har været iværksætter siden jeg startet min første virksomhed da jeg var 19 år. Siden da har jeg haft firmaer i Danmark og Norge. Vi har ofte brugt messer for at komme ud til nye kunder og med stor succes. Når jeg derfor ville tage virksomheden ud til nye kundegrupper, måtte jeg se igennem alle messearrangørers websider for at finde de messer der passet for os. Derfor har jeg taget initiativ til at samle alle messer på et sted.  Følg mig gerne på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/andrekofod/

Messe.nu er specielt dedikeret til iværksætter, for at hjælpe dem ud til sine kunder.

Skriv gerne til mig på info@messe.nu med gode forslag til hvordan vi bedre kan servicere jer så i får den største vækst i jeres firma.

Advertising

Blog

Formland stiller skarpt på bæredygtigt design

Kan design forenes med omtanke for kloden, klimaet og miljøet? Svaret er ja, og det stiller Formland skarpt på, når interiør- og designmessen til efteråret inviterer branchen inden for i det inspirerende...

Hvilken messe passer bedst for min virksomhed?

Hvilken messe passer bedst for min virksomhed? En messe er kort fortalt et arrangement som laver kontakt mellem en kundegruppe og det dertil passende produkt eller service. Derfor er det vigtigt at man vælger den...

Transportmesse sætter massivt fokus på grøn transport

Grønne energiteknologier og køretøjsløsninger udvikler sig i et hektisk tempo over hele verden. Både folketingets politikere, kommuner, private transportører og energiselskaber står over for vanskelige beslutninger, når de skal investere i såvel køretøjer som...

Populær fødevaremesse nærmer sig udsolgt

Når fagmessen Madværkstedet åbner 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København, bliver det med solid opbakning fra fødevarebranchen. 80 procent af udstillerarealet er allerede udsolgt, og nu er der kun få stande tilbage: - Ligesom...

Madværkstedet vender tilbage

Madværkstedet vender i 2019 tilbage og slår dørene op til Lokomotivværkstedets rå og stilrene torvehal tirsdag 26. og onsdag 27. marts. Det bliver endnu en gang et levende og sanseligt værksted, der stiller helt...